Varuna Parc

Descopera

Povestea noastra

Conceptul VARUNA Parc s-a născut din nevoia oamenilor de a împărtăși momente speciale, de a fi împreună, de a petrece nopți cu prietenii sau de a sărbători evenimentele din viața lor într-un cadru deosebit. VARUNA Parc reprezintă locul de întâlnire, locul unde ne sărbătorim unii pe alții. Vă punem la dispoziție cea mai spectaculoasă locație de evenimente formată din două săli elegante și o grădină memorabilă. Cele mai frumoase momente din viață le sărbătorim împreună. Ne bucurăm să vă fim alături în momentele importante.

Brosura evenimente

Sala Diamond

Evenimentul dumneavostră special are nevoie de un cadru deosebit!

Sala DIAMOND din cadrul locației Varuna Parc este alegerea perfectă pentru desfășurarea evenimentelor care au un număr mai ridicat de invitați.

Capacitate de 350 de locuri, dotarea cu aparatură profesională de climatizare, personalul calificat și eleganța sunt doar câteva dintre elementele care recomandă această sală pentru un eveniment unic.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la numărul de telefon: 0751 521 111 sau la adresa de e-mail: evenimente@varuna-club.ro.

Sala Gold

Pentru evenimentul dumneavostră special avem pregătit cadrul perfect!Dacă aveți un număr mai mic de invitați Sala GOLD din cadrul locației Varuna Parc este alegerea perfectă pentru desfășurarea evenimentului.

Capacitate de 150-200 de locuri, dotarea cu aparatură profesională de climatizare, personalul calificat și eleganța sunt doar câteva dintre elementele care recomandă această sală pentru un botez unic sau o nuntă
memorabilă.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la numărul de telefon: 0751 521 111 sau la adresa de e-mail: evenimente@varuna-club.ro.

Facilitati oferite Gratuit!

De ce sa alegeti Varuna Parc pentru a va gazdui evenimentul?

Va punem la dispozitie:

  • ~ mese rotunde (8-10 persoane)
  • ~ scaune chiavari albe
  • ~ fete de masa ivoire
  • ~ vesela si tacamuri
  • ~ sistem de ventilatie profesional
  • ~ locuri de parcare
  • ~ un ospatar la 2 mese
  • ~ un barman
  • ~ un sef de sala care supravegheaza in permanenta servirea prompta
  • ~ un manager de eveniment care va supraveghea si gestiona intregul eveniment

Bonus

Aranjamentele florale artificiale pentru fiecare masă și masa de prezidiu.

Design Unic

Datorită amenajării atât exterioare cât și interioare, la VARUNA Parc ai posibilitatea de a-ti organiza ședința foto.

Varuna Parc Garden

Ai visat la o cununie civilă ca „în filme”?

La VARUNA Parc ai posibilitatea organizării cununiei civile datorită peisajului verde și al spațiului special amenajat ca visul tău să se împlinească.

Brosura evenimente